ŠKODA Service Ribe

Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt. Både fra ŠKODA, fra Ribe og fra verden omkring os.

Er din ŠKODA rejseklar?

Med et Ferietjek gennemgår vi din ŠKODA, så hele familien bekymringsfrit kan køre sommeren i møde.

ŠKODA går op i miljøet

80% af en udrangeret ŠKODA genanvendes eller nyttiggøres på bedst mulige måde.

FABIA COMBI er en habil stationcar

Sådan lyder indgangsbønnen i en frisk artikel fra Ekstra Bladet, hvor avisens medlem af "farklubben" giver sit besyv med om en af klassens mest populære biler.

Forhåndsreserver den nye SCALA

Hvis du allerede nu har fået appetit på den nye ŠKODA SCALA, kan du blive en af de første, der bliver den lykkelige ejer.

FDM: SCALA er et stort trin opad

Deres udsendte konstaterer blandt andet, at den er en rummelig, velkørende og komfortabel bil med enorme muligheder for fint ekstraudstyr.

MinŠKODA - Spørgsmål og svar

Med en MinŠKODA app får du styr på, om din bil har det godt. Med få tryk kan du fx tjekke, hvor den holder parkeret, hvor meget brændstof, der er i tanken, og om oliestanden er OK.

KODIAQ RS er en fornøjelse på vejen

Det skorter ikke på superlativer om den bomstærke ŠKODA KODIAQ RS, når Anders Berner uden filter giver sit besyv med i en frisk video-reportage.

På pigetur i den nye SCALA

Karen Juhl Krag fra Kvindernes Bilmagasin har testet den nye ŠKODA SCALA og mener, at den sætter ny standard i mellemklassen.

Lugter din aircondition sådan?

Der kan opstå bakterier og skimmelsvamp i din bils aircondition- eller klimaanlæg, mens det ikke bliver brugt. I værste fald kan det give astma og allergi. Heldigvis er det nemt at løse problemet.